Tietoa palvelusta - Kuka ja mitä?

KuopionYritykset.fi palvelu on tarkoitettu kuluttajille, jotka haluavat löytää tietoa Kuopion alueen palvelutarjonnasta. Palveluhakemiston tarkoituksena on koota kaikki Kuopiossa toimivat yritykset yhteen paikkaan, josta ne ovat helposti ja nopeasti saatavissa.

Palvelun tarjoaja


Palvelun ylläpidosta vastaa KuopionYritykset.fi  (aputoiminimi) / Funlus Oy (Y-tunnus: 2216568-2). Lisätietoa Funlus Oy:n palveluista löydät osoitteesta www.funlus.org

Lisäykset / muutokset hakemistoon


Voit ilmoittaa uuden lisäyksen hakemistoon helposti ottamalla yhteyttä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kuopionyritykset.fi. Myyntiedustaja Jukka Hämäläinen (050-5856055) vastaa mielellään kysymyksiisi koskien mm. laajennettua näkyvyyttä. Perustiedot ovat jokaisesta Kuopio-alueen yrityksestä ilmaiset. Tietojen muutosilmoitukset tapahtuvat suoraan yrityskorteista "ilmoita muutos" kohdasta (maksuton).

Tarkemmat tiedot paketeista
» Pakettien tuotevertailu / hinnasto 2012
» Sopimusehdot 2012


Miksi näkyä KuopionYritykset.fi palveluhakemistossa?


Sähköiset mediat ovat entistä tärkeämpiä markkinointikanavia, sillä kuluttajat ovat siirtyneet Internettiin etsimään tietoa tuotteista ja palveluista. Tämän seurauksena perinteiset painetut hakemistot jäävät monella nurkkiin pölyttymään. Siitä seuraa se että yritykset, jotka löytyvät Internetistä saavuttavat kilpailuetua.

liiketoiminta nousuunVarmista siis yrityksesi näkyvyys KuopionYritykset.fi palveluhakemistossa. Samalla lisäät yrityksesi tunnettavuutta ja löydettävyyttä. Paikallisen palveluhakemiston etuna on se, että palvelua käyttää juuri oikeat potentiaaliset asiakkaat. Suurin kohderyhmämme on kuopiolaiset, joita on n. 40% sivuillamme vierailijoista.   Saavutat juuri paikallisen kohderyhmän asiakkaat kustannustehokkaasti, toisin kuin monissa valtakunnallisissa hakemistoissa tavoitat usein esimerkiksi väärän asuinpaikkakunnan / kiinnostuksen kohteen asiakkaat. KuopionYritykset.fi palvelussa mainostaminen on siis kustannustehokasta

Hakukoneoptimoinnin kannalta KuopionYritykset.fi palvelu tarjoaa omille kotisivuillesi myös linkkivoimaa, jonka avulla löydyt myös Googlesta paremmin. Kaikki yrityskortit listataan luonnollisesti myös Googlen hakukoneessa.

Lyhyesti sanottuna erotut muista toimialasi yrityksistä ja nouset heidän ohi hakutuloslistauksissa. Saat siis  yhteydenottoja / tilauksia tutkitusti useammin kuin kilpailijat, jotka ovat valminneet ilmaisen vaihtoehdon. Lisäksi saat etusivullemme kiertävän bannerimainoksen sopimuskauden ajaksi, kun tilaat vähintään keskisuurin paketin.Tilaukset helposti ilman sitoumuksia


vapaaMeillä kaikki paketit ovat määräaikaisia ja päättyvät määräaikaan mennessä ilman erillistä irtosanomista. Tätä ennen myyjät ottavat teihin uudelleen yhteyttä mahdollisen jatkonäkyvyyden varalta. Voit myös kokeilla lisänäkyvyyttä lyhyenä kampanja esimerkiksi 3kk tai 6kk ajaksi. Jos et ole tyytyväinen palveluun voit siirtyä milloin vain takaisin ilmaiseen pakettiin ilman selittelyitä.
Maksuehtona meillä on 14 pv netto lasku. Voit myös maksaa pienemmissä erissä. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Maksulliset hakutulokset näytetään ennen ilmaisia hakutuloksia.

Tilaukset / materiaalit (hakusanat, logot, kuvat) voit toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@kuopionyritykset.fi tai ottamalla yhteyttä numeroon 050-5856055. Ollaan yhteydessä.

 
Designed by: Mainostoimisto Funlus Oy © 2011-2012  -  Ota yhteyttä  -  Uutiskirje  - Toimialat  - Lisää yritys
Funlus Oy:n onlinepelit löydät osoitteesta FunlusGames.com.